Heb jij affiniteit met mode en is het jouw passie om mensen mooi en blij te maken? Dan is het tijd om elkaar te leren kennen! Mode is ‘jouw ding’. Je bent gastvrij, service gericht en staat altijd klaar voor je klanten. Jij bent expert in het afstemmen van kleding, persoon en gelegenheid. Naast het verkopen van de leukste sets, behoort het stylen van de winkel en etalages ook tot jouw takenpakket. Wie zijn wij? MC Company is een modebedrijf met 16 winkels waar een collectie van verschillende merken wordt verkocht. Door de combinatie van deze merken kan er een op maat gemaakt advies gegeven worden aan onze klant. Dit doen we al bijna 30 jaar met succes! Ben jij die leuke collega die wij zoeken? Stuur dat een mail met CV naar info@mc-company.nl en dan nemen wij contact met je op!

Heb jij affiniteit met mode en is het jouw passie om mensen mooi en blij te maken? Dan is het tijd om elkaar te leren kennen!

Mode is ‘jouw ding’. Je bent gastvrij, service gericht en staat altijd klaar voor je klanten. Jij bent expert in het afstemmen van kleding, persoon en gelegenheid. Naast het verkopen van de leukste sets, behoort het stylen van de winkel en etalages ook tot jouw takenpakket.

Wie zijn wij? MC Company is een modebedrijf met 16 winkels waar een collectie van verschillende merken wordt verkocht. Door de combinatie van deze merken kan er een op maat gemaakt advies gegeven worden aan onze klant. Dit doen we al bijna 30 jaar met succes!

Ben jij die leuke collega die wij zoeken? Stuur dat een mail met CV naar info@mc-company.nl en dan nemen wij contact met je op!

(Feed generated with FetchRSS)

source https://www.facebook.com/360585141052091/posts/1390079714769290/